Honung nyttigare än socker enligt webbtidningen Nyfiken Vital

juli 25, 2008 10:02 by Anna
På webbtidningen Nyfiken vital, är målet att ge alla möjlighet till ett långt och lyckligt liv. Därför kämpar man med att hitta bra nyheter och skriva spännande artiklar om hälsa, träning och kost. På Nyfiken Vital skriver man att honung är gott och nyttigt. Där skriver man bland annat att honung har använts i läkekonsten under tusentalsår mot mängder av åkommor. Än idag upptäckts nya användningsområden för honung inom medicinen. Honung har också ett lägre GI, innehåller vitaminer, mineraler och antioxidanter, och smakar mer än socker. Därtill är också honung är därför alltid ett bättre alternativ till socker.

Currently rated 5.0 by 2 people

  • Currently 5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tags: honung, socker, gi
Categories: Honung
Actions: E-mail | Permalink | Comments (0) | Comment RSSRSS comment feed

Related posts

Comments

Add comment


(Will show your Gravatar icon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live preview

maj 26. 2018 10:14