Vax, pollen, propolis och drottninggelé

augusti 18, 2008 08:55 by Anna

Att vara biodlare förknippas mycket med att framställa honung och biskötsel. Men det finns fler alternativ och verksamheter för svenska biodlare i framtiden. I Västra götaland har flera biodlare utökat sitt sortiment genom att sälja smaksatt honung. Men att producera vax, pollen, propolis och drottninggelé kan vara andra alternativ för yrkesbiodlaren. För närvarande sker detta i väldigt liten utsträckning. Detta beror främst på höga produktionskostnader och att konsumenternas efterfrågan är liten.


Currently rated 4.0 by 4 people

  • Currently 4/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Related posts

Comments

Add comment


(Will show your Gravatar icon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live preview

juni 18. 2018 03:28