Psykosyntes: terapi eller inte?

april 14, 2010 09:04 by Admin
Psykosyntes är en viss typ av psykoterapi, men det är mer än bara psykoterapi. Det är en samling av tekniker och övningar som hjälper oss att komma bort från det vi inte vill ha i våra liv och fokusera på vad vi gör. Det är inte bara en teori utan är en praktisk arbetsmetod som integrerar principer och tekniker från många metoder för personlig utveckling. Psykosyntes är en slags terapi, det är en metod för egen förbättring och en process som samverkar med den pågående utvecklingen av individen. Den syftar till att skapa medvetenhet, helhet och förbindelse med utvecklingsprocessen som pågor hos var och en.

Currently rated 4.0 by 1 people

  • Currently 4/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tags:
Categories: Sjukdomar och hälsa
Actions: E-mail | Permalink | Comments (0) | Comment RSSRSS comment feed

Related posts

Comments

Add comment


(Will show your Gravatar icon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live preview

juni 18. 2018 03:28