Naturliga skönhetsprodukter - med honung som huvudingrediens!

juli 23, 2014 15:14 by Admin

För ca ett år sen blev jag frälst, i skönhetserien Burt's Bees

Mitt andra märke jag använde var svenskt och fanns inte i Skottland som jag bodde i då. Så jag fick tänka om, och en sak som jag alltid har älskat är just honung. Alla hudprodukter som luktar honung t.ex.! Så jag blev ju överklycklig när jag hittade Burt's Bees i en skönhets- och hälsokostaffär. Jag började med att köpa ansiktsrengöring och dagscreme, de var de bästa och drygaste produkterna jag någonsin har använt! Så nu köper jag nästan allt av deras produkter - body lotion, body shower, läppbalsam, handkräm etc. De finns såklart att köpa här i Sverige med, bl.a. på bl.a. Eleven och I Love Burts. Väldigt smidiga webshoppar med snabb leverans!

Att Burt's Bees produkterna innehar 99% naturliga ingredienser och inga parabaner etc. är ju ett stort plus också Laughing

Och Burt som skapats varumärket, han bor kvar i sitt hus utan vatten och el trots denna stora framgång. Och han är en bioldare ut i fingerspetsen, och har utnjyttat honungen till något väldigt bra - skönhetsprodukter till både vuxna och barn! Det tycker jag är imponerande och beundratsvärt, keep up the good work Burt! 


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Related posts

Comments

Add comment


(Will show your Gravatar icon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live preview

juni 18. 2018 03:30